Skip to content Skip to footer

Termeni și Condiții

Website-ul www.românEști.ro este proprietatea ASOCIAȚIA CREATORI DE BUCURIE, CIF 45468240, 29/A/15.11.2021, Str. Cuza Vodă.

Utilizatorii site-ului www.românEști.ro sunt rugați citească și accepte Termenii și Condițiile de Utilizare ale acestui site. Pentru folosirea în cele mai bune condiții ale site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor utilizați și a condițiilor stipulate.

www.românEști.ro își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fară o altă notificare.

1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI INDUSTRIALĂ (DPI) Conținutul acestui website (text, grafică, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea RomânEști.ro și cad sub incidența dreptului de autor prevăzut de legea română. Dreptul de autor pentru anumite texte sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor menționați la sfârșitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele și sloganele partenerilor și colaboratorilor noștri le aparțin acestora, și sunt reproduse cu acceptul lor. Companiile, produsele sau serviciile menționate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei și nu constituie reclamă pentru compania respectivă.

2. CONFIDENȚIALITATE – PUBLICITATE www.românEști.ro va respecta confidențialitatea datelor introduse de dumneavoastră. www.românEști.ro nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fară acordul dumneavoastră explicit. Prin înregistrarea dumneavoastră în secțiunea Contul meu, sunteți de acord informațiile furnizate la data înscrierii, precum și orice alte informații pe care www.românEști.ro le-ar putea obține ca urmare a utilizării site-ului, incluzând datele de trafic (ex.: durata, momentul și volumul comunicării), fie prelucrate de către www.rromânEști.ro în următoarele scopuri: realizarea de rapoarte statistice cu privire la utilizarea serviciilor furnizate de către www.românEști.ro; marketingul și comercializarea produselor și serviciilor www.românEști.ro, prin orice mijloc de comunicare (scrisori, broșuri, alte materiale tipărite, e-mail, fax, telefon, apeluri preînregistrate etc.). Informațiile vor fi prelucrate de către www.românEști.ro în conformitate cu prevederile Legilor nr. 506/2004 și 677/2001. Informațiile pot fi transmise autorităților în drept verifice tranzacțiile comerciale, numai la solicitarea justificată a acestora.

3. FACTURARE – PLĂȚI Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comanda. www.românEști.ro va emite către cumpărător o factură pentru bunurile și serviciile livrate, obligația cumpărătorului fiind furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

4. LIVRARE Termenul de livrare al produselor digitale cumpărate de la magazinul nostru se încadrează intre 2 zile și 5 zile din momentul înregistrării comenzii în serverele www.românEști.ro. Cu toate acestea, termenul de livrare cel mai des întâlnit este de 24-48 ore lucrătoare. www.românEști.ro își asumă dreptul de a mări timpul de livrare, cu înștiințarea cumpărătorului. www.românEști.ro nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumpărarea produsului.

5. ACCEPTARE ȘI RETUR Acceptarea va fi făcută atunci când bunurile și serviciile sunt conforme cu caracteristicile menționate în comandă. În cazul în care cumpărătorul descoperă produsele livrate sau serviciile furnizate nu sunt conforme specificațiilor, atunci vânzătorul va aduce la conformitate produsele și serviciile.

6. RĂSPUNDERE În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele noastre de date (sau afișate greșit) iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, sau își rezerva dreptul de a onora comanda respectivă. Informațiile prezentate pe site-urile vânzătorului, au caracter informativ și pot fi modificate de către vânzător, fară o anunțare prealabilă. De asemenea, din considerente legate de spatiu și coerența structurii informației, descrierile produselor pot fi incomplete însă www.românEști.ro face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante, pentru produsul fie utilizat în parametrii pentru care a fost achiziționat;

7. FORȚĂ MAJORA Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majora. Forță majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului parților și care nu poate fi evitat.

8. LEGEA APLICABILĂJURISDICȚIA Prezentul contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute intre organizator și participanții la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, în cazul în care aceasta nu fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente.